Review van de Cecotec Keramische kachel ReadyWarm 6600

De Cecotec Keramische kachel ReadyWarm 6600 Ceramic Style Smart biedt functies zoals een instelbare timer en vermogensschakelaar. De kachel wordt geleverd met een beschermende omslag.

Ook is de kachel voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Ook heeft de kachel een timer van maximum 8 uur. Zo kun je de gewenste tijd kiezen. Via het handige LED scherm kun je de instellingen en andere gegevens zien. Deze keramische kachel is eenvoudig te bedienen via een afstandbediening.

Cecotec Convectorkachel ReadyWarm 6600 Turbo Convection Plus

Convectorkachel van 2000 W met poten, reguleerbare thermostaat en TurboFan-stand. Krachtige voetconvector.Hoog maximaal vermogen van 2000 W.Regelbare thermostaat met 2 vermogensstanden om het energieverbruik te optimaliseren: een minimum vermogen van 750 W (Eco), een gemiddeld van 1250 W en een...

Geschikt voor ruimtes tot 30 m²

De Cecotec Keramische kachel ReadyWarm 6600 Ceramic Style Smart heeft 3 standen en een timer. De kachel is geschikt voor ruimtes tot 30 m². De kachel is gemaakt van keramiek en heeft een sobere, mooie, strakke uitstraling. Het past bij elk interieur. De kachel is eenvoudig te gebruiken en te onderhouden.

Een keramische plaat om te verwarmen

De ReadyWarm 6600 Keramische Kachel van Cecotec is een stijlvolle en moderne verwarming die perfect is voor elk huishouden. Het ReadyWarm-systeem gebruikt een keramische plaat om de lucht in een kamer op te warmen, waardoor het een snelle en efficiënte manier is om een kamer op te warmen. De kachel is ook eenvoudig te gebruiken, met eenvoudige bedieningselementen en een digitale thermostaat die eenvoudig in te stellen is. Het ReadyWarm-systeem is ook veilig in gebruik, met een automatische uitschakeling wanneer de kamer warmte niveaus bereikt op een bepaald punt. Dit maakt de kachel ideaal voor elk huishouden.

Een keramische kachel met veel voordelen

De Cecotec Keramische kachel ReadyWarm 6600 Ceramic Style Smart is een uniek en veelzijdig apparaat dat veel voordelen biedt voor elk huishouden. De kachel is ook eenvoudig te bedienen en biedt een aantal handige functies, waaronder een timer en veiligheidsfuncties. De kachel is ook gemakkelijk te verplaatsen, wat betekent dat je altijd toegang hebt tot de warmte wanneer je het nodig hebt. Dit maakt het ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes in huis, zoals de woonkamer of de slaapkamer. De kachel is ook veilig in gebruik, dankzij de automatische uitschakeling die ervoor zorgt dat de kachel niet oververhit raakt.

90° Celsius dat gelijkmatig verdeeld wordt

De Cecotec Keramische Kachel ReadyWarm 6600 Ceramic Style Smart wordt aangedreven door keramische platen van 2000 Watt, die elk een temperatuur tot 90°C kunnen bereiken, om de warmte gelijkmatig af te geven. De kachel is ontworpen om een ​​grote ruimte van 20 tot 30 m² te verwarmen. Het heeft een compact, lichtgewicht ontwerp en is eenvoudig te verplaatsen. De kachel is ook uitgerust met een timer, zodat je de temperatuur en de duur van de verwarming kunt aanpassen.

Een kachel met extra veiligheid

De kachel biedt ook een oververhittingsbeveiliging, automatisch uitschakelen bij het omvallen van de kachel en een beveiligingsrooster om vingers in de kachel te voorkomen, allemaal voor extra veiligheid.

Een ventilatorstand

Deze kachel beschikt ook over een ventilatorstand. In een keramische kachel wordt de stand van de ventilator bepaald door de temperatuur van de kachel. De kachel heeft drie standen: ventilatorstand, laag en hoog. Bij een lage stand wordt het verbruik van deze kachel verminderd tot 1.000 watt, bij de hoge stand is dit 2.000 watt.

Deze keramische kachel is een type verwarmingsapparaat dat veel gebruikt wordt in huizen. Ze zijn efficiënt en betrouwbaar, en ze kunnen een aangename warmte leveren. Een van de meest opvallende functies van een keramische kachel is de ventilatorstand.

De juiste stand van de kachel hangt af van de temperatuur die je wilt bereiken, en hoe snel je dat wilt bereiken. Als je snel warmte nodig hebt, zet je de kachel op de hoogste stand. Als je de kachel op een lagere temperatuur wilt zetten, zet je de kachel op een lagere stand.

Cecotec Convectorkachel ReadyWarm 6600 Turbo Convection Plus

Convectorkachel van 2000 W met poten, reguleerbare thermostaat en TurboFan-stand. Krachtige voetconvector.Hoog maximaal vermogen van 2000 W.Regelbare thermostaat met 2 vermogensstanden om het energieverbruik te optimaliseren: een minimum vermogen van 750 W (Eco), een gemiddeld van 1250 W en een...

Snel genieten van aangename warmte thuis

Cecotec’s ReadyWarm 6600 Ceramic Style Smart-kachel is een krachtige en veilige optie voor het verwarmen van jouw huis. De kachel is ook eenvoudig te gebruiken en te installeren, waardoor je snel en eenvoudig kunt genieten van aangename warmte in jouw huis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *