Wat is de beste petroleum voor Zibro en Qlima petroleumkachels?

Het is belangrijk om de juiste soort brandstof te gebruiken in uw Zibro of Qlima petroleumkachel. Het gebruik van de verkeerde brandstof kan uw kachel beschadigen en uw garantie ongeldig maken. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten brandstof die geschikt zijn voor deze kachels.

1. PetroHeat rood kachelbrandstof

 • Isoparaffine kwaliteit.
 • Minimale geurstoffen voor maximaal comfort.
 • Ideaal voor alle Petroleum verwarmingstoestellen, waaronder Zibro , inverter.
 • 0,9% zwavelgehalte, kan daarom bijna geurloos worden genoemd.
 • Zeer schoon, zeer veilig.
Beste prijs

PetroHeat rode kachelbrandstof is een geweldige optie voor degenen die een Qlima of Zibro petroleumkachel hebben. Het is een geurloze brandstof, dus het produceert geen schadelijke dampen, en het is veilig te gebruiken in alle merken van draagbare kachels.

Het wordt geleverd in een recyclebare jerrycan, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het op de juiste manier weggooien ervan, en het wordt aanbevolen door de fabrikant van Zibro petroleum kachels.

Als u op zoek bent naar een veilige en gemakkelijk te gebruiken brandstof voor uw draagbare kachel, is Petroheat Red een goede optie.

2. Firelux Plus kachelbrandstof

Firelux Plus is een schone brandstof, bevat nauwelijks zwavel en heeft een laag aromaatgehalte. Dit betekent dat bij het aan- en uitzetten van de kachel, maar ook bij het verbranden van de brandstof, er minder uitstoot is van schadelijke stoffen en minder stank. Een ander voordeel van het gebruik van Firelux Plus is minder slijtage van de brander of de kous. Dit betekent dat uw draagbare kachel langer meegaat.

Dus als u op zoek bent naar een schone en efficiënte kachelbrandstof, dan is Firelux Plus de ideale keuze voor u!

3. Firelux Clear kachelbrandstof

De Firelux Clear kachelbrandstof is een betrouwbare synthetische brandstof voor je petroleumkachel. De Firelux is geschikt voor alle merken petroleumkachels.Bij het aan- en uitdoen van de kachel ruik je altijd even de brandstof.Ei
Beste prijs

Firelux Clear is een betrouwbare, reukloze GTL-brandstof voor draagbare kachels. Het heeft minder uitstoot van schadelijke stoffen en een extreem laag aromaatgehalte. Dit maakt het de schoonste brandstof voor u en uw kachel!

Firelux Premium Heating Liquids geeft u de schone warmte die u nodig heeft op koude dagen. Door het ontbreken van een groot aantal schadelijke stoffen geven de brandstoffen van Firelux een schone verbranding. Hierdoor gaat de kachel veel langer mee en worden uw gezondheid en het milieu beschermd.

Het gebruik van Firelux is uiterst veilig. De brandstoffen hebben een hoog vlampunt en zijn voorzien van een kindveilige afdichting. Met Firelux bent u verzekerd van een optimale en vrijwel reukloze verbranding en een lange levensduur van de kachel.

Reacties

 1. Ik stook al jaren op Turboheat van Haveka
  Absoluut geurloos
  Het enige nadeel is dat ik de 20 liter can ( hervulbaar ) in 2 jaar tijd van 37,50 naar 50 euro heb zien stijgen.
  Maar ja.. wat wordt in deze tijd van energiegekte niet duurder ?

  Groet,
  Tjerk P.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.