Wat is de beste petroleum voor Zibro en Qlima petroleumkachels?

Het is belangrijk om de juiste soort brandstof te gebruiken in uw Zibro of Qlima petroleumkachel. Het gebruik van de verkeerde brandstof kan uw kachel beschadigen en uw garantie ongeldig maken. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten brandstof die geschikt zijn voor deze kachels.

1. PetroHeat rood kachelbrandstof

Petroheat Rood is een geurloze brandstof voor petroleumkachels. Inhoud 20 liter.Geschikt voor alle merken petroleumkachelsAlle merken verplaatsbare kachels functioneren prima met Petroheat Rood.100% recyclebare jerrycanPetroheat Rood wordt geleverd in een 100% recyclebare jerrycan. Hierop wordt...
Beste prijs

PetroHeat rode kachelbrandstof is een geweldige optie voor degenen die een Qlima of Zibro petroleumkachel hebben. Het is een geurloze brandstof, dus het produceert geen schadelijke dampen, en het is veilig te gebruiken in alle merken van draagbare kachels.

Het wordt geleverd in een recyclebare jerrycan, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het op de juiste manier weggooien ervan, en het wordt aanbevolen door de fabrikant van Zibro petroleum kachels.

Als u op zoek bent naar een veilige en gemakkelijk te gebruiken brandstof voor uw draagbare kachel, is Petroheat Red een goede optie.


2. Qlima petroleum 20l

Qlima kachelbrandstof van hoogwaardige petroleum die vrijwel geurloos is. Om je kachel optimaal te gebruiken is het toedienen van hoogwaardig petroleum van essentieel belang. Deze brandstof van Qlima is een vrijwel geurarme brandstof met 80% minder zwavel dan gewone petroleum. Let op: Het type...
Beste prijs

Qlima Petroleum is een hoogwaardige brandstof voor oliekachels die nagenoeg reukloos is. Voor een optimaal gebruik van uw kachel is het essentieel om hoogwaardige petroleum toe te dienen. Deze brandstof van Qlima is een nagenoeg geurloze brandstof met 80% minder zwavel dan gewone petroleum.

Let op: Het type kachel kan ook bepalend zijn voor de geur. Goedkopere modellen met een slechtere verbranding kunnen geuren hebben! Ruikt alleen bij het aansteken en doven van de kachel


3. Firelux Clear kachelbrandstof

De Firelux Clear kachelbrandstof is een betrouwbare synthetische brandstof voor je petroleumkachel. De Firelux is geschikt voor alle merken petroleumkachels.Bij het aan- en uitdoen van de kachel ruik je altijd even de brandstof.Ei
Beste prijs

Firelux Clear is een betrouwbare, reukloze GTL-brandstof voor draagbare kachels. Het heeft minder uitstoot van schadelijke stoffen en een extreem laag aromaatgehalte. Dit maakt het de schoonste brandstof voor u en uw kachel!

Firelux Premium Heating Liquids geeft u de schone warmte die u nodig heeft op koude dagen. Door het ontbreken van een groot aantal schadelijke stoffen geven de brandstoffen van Firelux een schone verbranding. Hierdoor gaat de kachel veel langer mee en worden uw gezondheid en het milieu beschermd.

Het gebruik van Firelux is uiterst veilig. De brandstoffen hebben een hoog vlampunt en zijn voorzien van een kindveilige afdichting. Met Firelux bent u verzekerd van een optimale en vrijwel reukloze verbranding en een lange levensduur van de kachel.

Reacties

 1. Ik stook al jaren op Turboheat van Haveka
  Absoluut geurloos
  Het enige nadeel is dat ik de 20 liter can ( hervulbaar ) in 2 jaar tijd van 37,50 naar 50 euro heb zien stijgen.
  Maar ja.. wat wordt in deze tijd van energiegekte niet duurder ?

  Groet,
  Tjerk P.

  1. Hallo Tjerk,

   Zoals je mogelijk weet bepaald ook het merk en type petroleum-kachel de mate van reukloosheid tijdens gebruik.
   Welk type petroleumkachel heb je gebruikt?

   Mvgr. Frank Spee

   1. Opgebruiken binnen een jaar maar als je can niet aangebroken is en goed opgeborgen is er niks aan de hand. Ik gebruik een can die al ruim 2jr staat en geen last.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *