Review van de Qlima SRE3631TC-2 petroleum kachel

Qlima biedt een reeks petroleum kachels aan, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. De Qlima SRE3631TC-2 is een oliestraler met 10 warmtestanden, een regelbare thermostaat en een timerfunctie. Hij heeft ook een spaarstand om het brandstofverbruik te optimaliseren. De kachel warmt snel en stil op, waardoor hij ideaal is voor gebruik in kleinere ruimtes.

Qlima SRE3631TC-2 petroleum kachel - 3100 Watt - 120 m³ - 5 liter

De Qlima Laserkachel SRE 3631 TC-2 heeft een geavanceerde, elektronisch gestuurde brander. Voor het opstarten en enkele functionaliteiten is een minimale hoeveelheid stroom nodig. Een afvoer of gasaansluiting is niet nodig.Het grote voordeel van de Qlima SRE 3631 TC-2 Laserkachel is dat de...

Wat zijn de voordelen van de Qlima SRE3631TC-2

De kachel warmt snel en stil op, waardoor hij ideaal is voor gebruik in kleinere ruimtes. Dankzij het zelfdenkende regelsysteem Fuzzy Logic en de timerfunctie is de ruimte op het gewenste tijdstip op temperatuur. De kachel berekent automatisch het meest efficiënte verbrandingsniveau.

Tijdens de opstartfase warmt de kachel uiterst snel en stil op. De spaarstand controleert nauwkeurig de ingestelde temperatuur en past automatisch het verbrandingsniveau aan. De brandstof wordt dus optimaal benut.

Het belangrijkste voordeel van de Qlima SRE3631TC-2 petroleumverwarmer is zijn draagbaarheid en compacte formaat. Hij is ook zeer efficiënt in termen van brandstofverbruik dankzij zijn spaarstand.

Wat zijn de nadelen van de Qlima SRE3631TC-2 petroleumverwarmer?

Het grootste nadeel van de Qlima SRE3631TC-2 petroleumkachel is dat deze niet geschikt is voor gebruik in grotere ruimtes. Daarnaast heeft de Qlima SRE3631TC-2 petroleumkachel geen ingebouwde ventilator, waardoor het mogelijk is dat deze niet zo effectief is in het gelijkmatig circuleren van warmte door een ruimte.

Waar kan ik de Qlima SRE3631TC-2 gebruiken?

De Qlima SRE3631TC-2 is geschikt voor ruimtes tot 130 m².

Hoe maak ik de Qlima SRE3631TC-2 schoon?

Het verwarmingstoestel moet uitgeschakeld en afgekoeld zijn alvorens het schoon te maken. Maak de buitenkant van het toestel schoon met een vochtige doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.

De olietank kan met een mild schoonmaakmiddel worden schoongemaakt. Daarna goed naspoelen en afdrogen met een schone doek. De pit kan worden schoongemaakt met een borstel of stofzuiger. Zorg ervoor dat het toestel volledig droog is alvorens het opnieuw te gebruiken

Wat zijn de afmetingen van de Qlima SRE3631TC-2?

De Qlima SRE3631TC-2 heeft de volgende afmetingen: Breedte: 371 mm, Diepte: 299 mm, Hoogte: 429 mm.

 

Reacties

  1. Deze kachel nu een paar weken in gebruik , de eerste 20 liter aan petroleum er door gestookt, tegen verwachtingen in erg positief. Heerlijke warmte, deze gaat me de winter wel door helpen. Bij onze buren in belgie is de petroleum ook nog goed betaalbaar, voor 1,50- de liter heb je het dus lekker warm dus zo lang de gasprijs niet terug onder de euro per kuub gaat is dit zeker een winnaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *