Review van de Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater

De Qlima SRE 1330 TC-2 olie gestookte elektrische ruimtestraler voor binnen met een zwarte kleur, 3000 W is een krachtige en veelzijdige verwarming die jou toestaat om elke ruimte gemakkelijk en snel te verwarmen. Het vermogen van 3000 W zorgt ervoor dat de ruimte snel opwarmt, terwijl de thermostaat en timer jou toelaten om de temperatuur en het gebruik van de verwarming naar wens in te stellen.

Het compacte en draagbare ontwerp maakt de verwarming makkelijk te verplaatsen en op te bergen, waardoor deze ideale is voor gebruik in elke ruimte. Je kunt de verwarming naar wens instellen om aan jouw verwarmingsbehoeften te voldoen. Dit apparaat is ideaal voor gebruik in elke ruimte tot 110 m².

Het is ideaal voor kleinere ruimtes. Deze kachel verwarmt snel en biedt een aangename, gelijkmatige warmte.

Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater Binnen Zwart 3000 W

Deze Tectro (by Qlima) SRE 1330 TC 2 is bijzonder compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen. heeft een geavanceerde, elektronisch gestuurde brander. Voor het opstarten en enkele functionaliteiten is een minimale hoeveelheid stroom nodig. Een afvoer of gasaansluiting is niet nodig....

Een ontzettend veilige kachel

De Qlima SRE 1330 TC-2 oliegestookte elektrische ruimteverwarmer is een praktische en efficiënte manier om een ​​extra warmtebron te hebben in elke kamer. Het heeft een vermogen van 3000 watt en een regelbare thermostaat die de temperatuur automatisch aanpast.

Veiligheidsvoorzieningen in deze petroleumkachel

Dit apparaat is veilig te gebruiken en heeft meerdere veiligheidsvoorzieningen dankzij de oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat het toestel niet oververhit raakt, de automatische uitschakeling als de kachel omvalt, de veilige bovenkant zodat je de bediening veilig kan aanraken, een kinderslot en de automatische stop waarmee het toestel zich automatisch uitschakelt na het gebruik van 36 uren. Als je op zoek bent naar een krachtige en veilige ruimteverwarmer, kies dan voor de Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater.

Andere voordelen van de Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater

De Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater heeft nog meer voordelen. Zo bevat deze een thermostaat die de temperatuur altijd checkt. De De Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater werkt bovendien zonder kabels, wat zeer handig is! Deze petroleumkachel is ongeveer 5 kilogram zwaar, 42,9 centimeter hoog, 29,9 centimeter diep en 37,1 centimeter breed.

Een uitneembare tank

Ook bevat deze een tank die uitneembaar is. De brandstoftank kan op die manier gemakkelijk bijgevuld worden. Je kan deze er gemakkelijk uithalen en vastnemen, door de stevige draaghendels die aan beide kanten bevestigd zijn. De brandstof kan hierdoor gemakkelijk opnieuw gevuld worden.

Een energy saving mode

Deze kachel bevat een energy saving mode. Dit is een functie die beschikbaar is op veel moderne apparaten. Deze functie zorgt ervoor dat het apparaat minder brandstof verbruikt, waardoor je geld kunt besparen.

Een informatieve display

Deze Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater beschikt over een informatieve display. Hierop kan je informatie zien over de verwarming. Ook kan je hierop aanpassingen doen wat betreft de instellingen van je Qlima.

Een uitstekende kachel met een lange garantie

Omdat deze Qlima verwarmingskachel erg goed is, krijg je een fabrieksgarantie van 4 jaar! De makers zijn er dus van overtuigd dat het toestel zo goed is, dat ze jou een extra lange garantie geven.

Een efficiënte petroleumkachel

Deze petroleumkachel is erg efficiënt om verschillende redenen. Zo wordt deze snel warm, waardoor een ruimte ook snel wordt verwarmd. Dit komt mede door de intelligente thermostaat die in de kachel zit. Deze petroleumkachel heeft ook weinig, of zelfs geen, onderhoud nodig. Door de ingebouwde ventilator wordt de warmte zeer snel verspreid.

Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater Binnen Zwart 3000 W

Deze Tectro (by Qlima) SRE 1330 TC 2 is bijzonder compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen. heeft een geavanceerde, elektronisch gestuurde brander. Voor het opstarten en enkele functionaliteiten is een minimale hoeveelheid stroom nodig. Een afvoer of gasaansluiting is niet nodig....

Een ingebouwde CO² sensor

Deze Qlima SRE 1330 TC-2 Oil electric space heater bevat een ingebouwde CO² sensor. Dit is ideaal voor mensen die willen weten hoeveel CO² er in een bepaalde ruimte is. De sensor kan de CO² niveaus in realtime meten en de gebruiker een waarschuwing geven als het niveau te hoog wordt. Dit is ideaal voor mensen met astma of andere aandoeningen die gevoelig zijn voor hoge CO² niveaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *