Review van de Qlima SRE 3531 TC-2, Ventilator Laserheater

De Qlima SRE 3531 TC-2, Ventilator Laserheater is een ventilatorlaserverwarmer die gebruikmaakt van een laserbron om de lucht in een ruimte snel op te warmen. Het apparaat is voorzien van twaalf warmtestanden, waarmee de gebruiker de gewenste temperatuur kan kiezen.

De verwarmer is ook voorzien van een timerfunctie, waarmee de gebruiker de verwarming kan instellen voor een bepaalde tijdsduur. De Qlima SRE 3531 TC-2 is uitgerust met een display waar onder andere de temperatuur afgelezen kan worden. Als je deze kachel koopt, wordt een brandstofhevelpomp meegeleverd bij je bestelling.

Qlima SRE 3531 TC-2, Ventilator Laserheater

Qlima SRE 3531 TC-2. Soort: Ventilator elektrisch verwarmingstoestel, Land van herkomst: Japan. Geschikt voor: Binnen, Plaatsingsopties: Vloer, Kleur van het product: Zilver. Verwarmingsvermogen: 3100 W, Verwarming power (min): 1080 W, Geschikt voor ruimtevolume tot: 120 m³. Vermogen: 335 W,...

De eigenschappen van de Qlima SRE 3531 TC-2

De Qlima SRE 3531 TC-2 is een ventilatorlaserkachel die geschikt is voor een ruimte tot 48 m² en heeft een verwarmingsvermogen van 3.500 watt. Het minimum verwarmingsvermogen is 1.080 watt.

De kachel biedt vele handige functies, waaronder een thermostaat, een timer, meerdere standen en een oververhittingsbeveiliging. Deze ventilatorlaserkachel is zeer populair omdat het een stil toestel is dat compact is en zeer goed verwarmt. Bovendien worden ruimtes met de Qlima SRE 3531 TC-2 snel warm.

Een ventilator laserverwarming met uitzonderlijke prestaties

De Qlima SRE 3531 TC-2 is een ventilator laserverwarmer die uitzonderlijke prestaties levert. Deze verwarmer is voorzien van een krachtige laser die zorgt voor een snelle en effectieve verwarming.

De ventilator zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor een optimaal comfort wordt bereikt. De Qlima SRE 3531 TC-2 is een energiezuinige verwarmer die geschikt is voor gebruik in alle ruimtes. De Qlima SRE 3531 TC-2 ventilatorlaserstraler zorgt voor een aangename en gelijkmatige verwarming in kleine tot middelgrote ruimtes.

Een elektrische brander

De Qlima SRE 3531 TC-2 is een laserkachel met een brander die elektrische gestuurd is en zeer geavanceerd. Deze kachel heeft nood aan een kleine hoeveelheid stroom om op te starten, maar heeft geen aansluiting nodig voor gas of afvoer.

Nauwkeurig instelbare temperatuur

Deze laserkachel heeft al groot pluspunt dat de temperatuur zeer nauwkeurig ingesteld kan worden, tot op de graad. Fuzzy Logic is het zelfdenkende besturingssysteem dat, samen met de timerfunctie, zorg voor de juiste temperatuur op het juiste ogenblik.

Een goede opstart van de Qlima SRE 3531 TC-2

De Qlima SRE 3531 TC-2 start erg goed op. De laserkachel start namelijk zeer stil op en ook nog eens super snel! Dat maakt de kachel ideaal voor iedereen die snel een ruimte wilt verwarmen, zonder al te veel geluid te maken.

Een verplaatsbare kachel

De Qlima SRE 3531 TC-2 kan verplaatst worden en heeft 2 gemakkelijke handvaten. De kachel is 37,1 cm breed, 29,9 cm diep en 42,9 cm hoog.

Lucht verwarmen met een laser

De Qlima SRE 3531 TC-2 is een ventilatorlaserverwarmer. Dit is een apparaat dat gebruikt wordt om lucht te verwarmen met behulp van een laser. Deze laser verwarmt de lucht die door het apparaat wordt gevoerd, waardoor het een uitstekend hulpmiddel is voor mensen die last hebben van koude voeten of een koude romp.

Qlima SRE 3531 TC-2, Ventilator Laserheater

Qlima SRE 3531 TC-2. Soort: Ventilator elektrisch verwarmingstoestel, Land van herkomst: Japan. Geschikt voor: Binnen, Plaatsingsopties: Vloer, Kleur van het product: Zilver. Verwarmingsvermogen: 3100 W, Verwarming power (min): 1080 W, Geschikt voor ruimtevolume tot: 120 m³. Vermogen: 335 W,...

De voordelen een ventilatorlaserverwarmer

De Qlima SRE 3531 TC-2 ventilatorlaserverwarmer is een draagbare, veelzijdige en krachtige infraroodlaser die je kunt gebruiken voor verschillende toepassingen. Het is ideaal voor het verwarmen van kleine ruimtes of voor het lokaliseren van warmte in een specifiek gebied. De laser wordt aangedreven door een krachtige ventilator, waardoor het apparaat snel en eenvoudig te gebruiken is.

De verwarmer kan ook worden gebruikt om kleine en middelgrote, compacte ruimtes op te warmen. De grootste voordelen van een ventilatorlaserverwarmer zijn duidelijk. Het apparaat is snel en eenvoudig te gebruiken. Bovendien is het een krachtig apparaat dat zeer effectief is in het verwarmen van ruimtes. Tenslotte beschikt deze laserkachel over een CO² sensor die de laserkachel automatisch uitschakelt als er nood is aan extra ventilatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *